Talli ja majoitustila Meijeri


Hestbakkissa voit tutustua ja kehittyä askellajiratsastuksessa ja rentoutua tai riehaantua luonnossa hevosen kanssa.

Islanninhevostalli Hestbakki on perustettu 2006. Talli on viimeiset vuodet toiminut nykyisessä paikassaan Vaanilan kartanon upeissa maisemissa, Lehmijärven rannalla.

Hestbakkin tallinpitäjä Satu Vuorio on harrastanut islanninhevosia 80-luvulta asti. Satu on matkan varrella on valmistunut harrasteohjaajaksi, I-tason SRL valmentajaksi ja paikalliskerhotuomariksi. Hän kouluttaa itseään jatkuvasti monipuolisesti hevosalalla, niin maasta kuin ratsain. Satu on  toiminut Centered Riding level I- ohjaajana useamman vuoden ja takana on Piet Nibbelinkin 3-vuotinen Deepening your horseskills-opiskelu.

Tarjoamme monipuolista yhdessä olemista issikoiden kanssa pienryhmissä.  Aikaa varataan ennen ja jälkeen ratsastuksen olemiseen hevosen kanssa ja hevostaitojen opiskeluun ja ajatustenvaihtoon.
Käytössämme on tallin yhteydessä sijaitseva idyllinen Meijeri jossa on makuupaikat kahdeksalle. Pitkän pöydän äärelle voi kokoontua viettämään vaikka tyky-päivää. Aikuiset leiriläisemme majoittuvat Meijeriin.
SRL:n jäsenet joilla on Green Card ovat tallillamme vakuutettuja, meillä on myös vastuuvakuutus. Turvallisuusasiakirja on luettavissa pyynnöstä.
Meillä voit maksaa myös Smartumilla, Virikeseteleillä sekä Sporttipassilla.
IMG_8235

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Kommentointi on suljettu.